Document
  1. Islak Toz Uçamaz
  2. Rainbow, kirlileri ve kokuları hapsetmek ve evinize doğal olarak temizlenen, suyla yıkanan havayı vermek için Tabiat Ananın en güçlü elementi olan suyu kullanır.

  3. İki Kat Daha Temiz
  4. Bu benzersiz su filtreleme sistemi tipik ev kirlerini çeket, buna karşılık mikroskobik partiküler de HEPA Nötralizatör Filtre Sistemi tarafından yakalanır. Bu iki aşamalı filtreleme kombinasyonu evinizdeki kirlerin ve kirleticilerin eredeyse %100'ünü temizler.

  5. Hurricane® Motor
  6. Anahtarlı relüktans teknolojisiyle desteklenen güçlü Hurricane® motorumuz en zorlu temizlik işlerinizin üstesinden gelmenizi sağlar ve sonsuz bir motor ömrü sunar.

  7. Güç ve Kontrol Parmaklarınızın Ucunda
  8. Kontrolleri ergonomik bir sap kavraması üzerine yerleştirdik, böylece elektrikli aksesuarları hassas şekilde kontrol edebilirsiniz.

  9. Hızlı Bağlantı
  10. Farklı işleri çin borular ve aletler çok kısa bir süre içinde değiştirilebilmektedir.

  11. Kolay Taşıma İmkanı
  12. Rainbow, kolay döndürülebilir yapısıyla bir odadan diğerine kolayca geçebilmenizi sağlar. Kauçuk yerleştirilen kenar kısımları duvarlarınızı ve mobilyalarınızı korur.

  13. Dahili Led Işıklar
  14. Gidilecek yolu aydınlatarak hiçbir noktayı kaçırmamanızı sağlar

  15. Duvardan Duvara Temizlik
  16. Kirler, evcil hayvan tüyleri ve kırıntılar Power Nozzle'ın güçlü hareketli fırçası içinde kabolur. Dairesel hareketli Aktif Kenarlı fırçalar, süpürgelikler boyunca erişilmesi güç kirleri temizler.

Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...